Головна » 2017 » Ноябрь » 4 » Про нові можливості аналізу тестів ЗНО-2017
23:00
Про нові можливості аналізу тестів ЗНО-2017

Про нові можливості

аналізу тестів ЗНО-2017

 

На виконання листа Управління освіти і науки Рівненської облдержадміністрації №01-16/1164 від 01.11.2017 відділ освіти Рокитнівської районної державної адміністрації повідомляє, що фахівцями Українського центру оцінювання якості освіти підготовлено нові дані про виконання завдань зовнішнього незалежного оцінювання випускниками закладів освіти 2017 року. Результати доступні на сайті Українського центру оцінювання якості освіти www.testportal.gov.ua у розділі «Керівникам навчальних закладів».

Уперше представники закладів освіти матимуть можливість проаналізувати, як виконали те чи інше завдання тесту з кожного предмета їхні учні (інформацію подано в розрізі класів), а також порівняти результати виконання завдання випускниками школи з показниками на рівні району, міста. Для кожного із завдань сертифікаційної роботи вказано відсоток набраних учнями класу (закладу) балів від максимально можливої кількості тестових балів, що могли отримати учні, які проходили тестування з певного навчального предмета.

Ми сподіваємось, що подана інформація (діаграми та таблиці) дадуть можливість зацікавленим особам, а саме – вчителям предметникам, заступникам директорів з навчально – виховної роботи, проаналізувати причини успішного чи неуспішного виконання окремих завдань, а надалі й сприяти покращенню вивчення конкретних тем.

Переглядів: 321 | Додав: znz-dubno | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: