Головна » 2016 » Ноябрь » 4 » Майбутні захисники Вітчизни
18:52
Майбутні захисники Вітчизни

Майбутні захисники  Вітчизни

 

     Між Дубнівською загальноосвітньою школою І-ІІІ ступенів та відділом прикордонної служби «Березове» вже давно налагоджено дружні стосунки, які з кожним роком міцніють ще більше.

      І ось нещодавно юнаки 10 та 11 класу Дубнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів знову відвідали відділ прикордонної служби «Березове».

     Зустрів дубнівчан  начальник прикордонної служби майор Олександр Степанов, який разом з першим заступником начальника прикордонної служби старшим лейтенантом Андрієм Хомичем та спільно з особовим складом застави ознайомили хлопців з бойовою зброєю різних модифікацій, оптико-електронними приладами спостереження та спецзасобами. А ще прикордонники надали можливість хлопцям розібрати та зібрати автомати Калашникова. Побачили учні і транспортні засоби прикордонників, відвідали службові приміщення та солдацьку їдальню.

     Багато вражень залишилося в хлопців від цієї поїздки. І можливо саме такий підхід до вивчення навчального предмета «Захист Вітчизни» є основою професійної орієнтації молоді, підготовкою до служби у Збройних Силах України.

 

Анатолій Кулакевич, вчитель предмета            «Захист Вітчизни» директор Дубнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів

 

Переглядів: 398 | Додав: znz-dubno | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: